Published By - Brian Curtis

5 Manieren om Motivatie en roductiviteit te Handhaven

5 Manieren om Motivatie en roductiviteit te Handhaven

De juiste technologie leveren zodat medewerkers kunnen werken nwaar en wanneer en hoe ze willen om je bedrijf te laten groeien.

Het krachtigste concurrentievoordeel dat je bedrijf ooit zal hebben, bestaat uit je medewerkers. Maak je de juiste keuzes om daar volledig van te profiteren of het zelfs te behouden? Maar 13% van de medewerkers ter wereld zijn erg betrokken en tevreden met hun werkplek.

Van degenen die erg betrokken zijn, heeft 88% in grotere mate invloed op waar en wanneer ze werken, kunnen ze afgeschermde ruimtes opzoeken om in te werken als ze zich moeten concentreren, eenvoudig samenwerken in teams en hun eigen keuzes maken over hoe ze willen werken.

Eén belangrijke manier om je medewerkers te helpen betrokken, tevreden en productief te blijven (en hun beste werk te leveren) is met de juiste technologie. Je medewerkers zijn gewend aan consumententechnologie die zonder haperen werkt.

Als ze een probleem hebben, downloaden ze gewoon een andere app. Maar op het werk moeten je medewerkers eenvoudig en naadloos kunnen communiceren ensamenwerken en dit allemaal met dezelfde hulpmiddelen of ze nu op kantoor of op afstand werken.

En ze hebben apparaten nodig die zijn ontworpen om de voordelen van hun technologische hulpmiddelen te maximaliseren. Anders worden ze geconfronteerd met niet-gesynchroniseerde of ontoegankelijke bestanden, versnipperde gegevens of toepassingen die niet zo goed werken op mobiele apparaten.

Dergelijke technologische beproevingen frustreren niet alleen je medewerkers, ze belemmeren hun mogelijkheden om samen te werken, meningen en ideeën te delen en werk van hoge kwaliteit te leveren.

Volgens een recent onderzoek konden de meeste medewerkers maar twee (e-mail en sms) van de 16 algemeen beschikbare samenwerkingshulpmiddelen noemen die hun effectiever in hun werk maakten.

Dit kan de reden zijn dat veel medewerkers de technologie in eigen handen nemen: ten minste 1 op de 4 zoekt zelf mobiele en cloud-apps. Maar wanneer je medewerkers ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken, wordt het bijna onmogelijk je bedrijfsgegevens te bewaken.

In dit eBook, bekijken we in meer detail hoe je de problemen kunt aanpakken die je medewerkers mogelijk tegenkomen in hun dagelijkse technologie en hoe je ze kunt uitrusten zodat ze hun beste werk kunnenleveren zonder je gegevens en informatie in gevaar te brengen.

Download Resource

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons