Published By - Brian Curtis

7 manieren om slimmer te werken in de cloud

Teamwork en communicatie zijn essentieel voor het succes van elk bedrijf. Met apps zoals Word, Excel en Outlook – en natuurlijk Microsoft Teams met realtime samenwerking, chats en video- en audiogesprekken – maakt Microsoft Office 365 het gemakkelijker om overal en op elk apparaat documenten te maken, te delen en eraan samen te werken.

Mensen kunnen nu op elke gewenste locatie en op elk gewenst apparaat werken. Dat komt omdat bedrijven van elke omvang profiteren van de combinatie van de cloud en mobiele technologie. Of ze nu hun teamwork en productiviteit verbeteren of verschillende werkstijlen mogelijk maken en de kosten reduceren, productiviteitstools in de cloud helpen mensen effectiever te communiceren en samen te werken. In maart 2016 wees een onderzoek van The Economist Intelligence Unit uit dat 60% van alle werknemers zei dat mobiele technologie hen productiever maakt, terwijl nog eens 45% erkende dat het hen creatiever maakt.1 Met de nieuwe Office 365-apps kunnen werknemers een combinatie van zakelijke en persoonlijke apparaten gebruiken, ongeacht of dat iOS-, Android- of Windows-apparaten zijn. Office 365 biedt ook de flexibiliteit om documenten veilig in realtime te bekijken en bewerken, zodat je team altijd aan de laatste versie werkt.

De wereld bereikte in 2017 een nieuwe mijlpaal, toen er wereldwijd 8,4 miljard mobiele apparaten in gebruik waren. Dat is 31% meer dan in 2016, en tegen 2020 zal dit getal 20,4 miljard zijn.2 Bovendien zegt 80% tot 90% van alle werknemers in de Verenigde Staten dat ze op zijn minst parttime zouden willen teleforensen, en 3,7 miljoen mensen doen dat al.

Naarmate mobiele technologie blijft veranderen hoe en waar mensen werken, hebben organisaties de mogelijkheid om te groeien door opnieuw te definiëren hoe werk wordt gedaan. Dat betekent het omarmen van mobiele werknemers en hun vermogen om bedrijfskritische taken efficiënter en kosteneffectiever te voltooien. Office 365 maakt het jou en jouw team mogelijk om Office-documenten te bekijken en te bewerken op Windows-, Android- en Apple-apparaten, allemaal met volledige functionaliteit. Dat betekent dat jij en je team documenten kunnen bekijken, bewerken, analyseren en presenteren via een consistente, vertrouwde gebruikersinterface. Je kunt ook gemakkelijk zonder haperingen overschakelen van het ene apparaat naar het andere. Dankzij de integratie van de Office-apps met OneDrive voor Bedrijven kun je onderweg documenten openen en zelfs samen met anderen aan een document werken, zodat je altijd kunt blijven doorwerken.

In dit eBook ontdek je zeven manieren waarop Office 365 je kan helpen je communicatie en teamwork te verbeteren om je bedrijf effectiever te maken.

Download Resource

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Hide Buttons