Published By - Brian Curtis

Een snelcursus in Microsoft 365 Business

Een snelcursus in Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business: Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-beheer- en productiviteitsoplossing

Je weet dat je bedrijf alleen kan groeien als iedereen optimaal presteert. Je moet je werknemers dus de samenwerkingstools geven die ze nodig hebben. Tegelijkertijd moet je je kritieke bedrijfsgegevens beschermen en verzekeren dat je team toegang heeft tot de bestanden en gegevens die ze voor hun werk nodig hebben.

Microsoft biedt nu voor het eerst een geïntegreerd platform dat de productiviteitvan Office 365 combineert met de beveiliging van Windows 10. Deze kosteneffectieve, abonnementsgebaseerde cloudservice is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven zoals dat van jou. Het stelt je team in staat elke dag productief te zijn met Office 365, waar ze zich ook bevinden. Bovendien kun je Windows 10 Pro gebruiken om controles met automatische updates te beheren en je bedrijfsgegevens op verschillende apparaten te beschermen.

Wij voldoen aan je technologiebehoeften, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten en er met een gerust hart vanuit kunt gaan dat je gegevens beschermd zijn en dat je werknemers zonder technologieproblemen kunnen samenwerken, kunnen communiceren en je bedrijf kunnen laten groeien.

In dit eBook ontdek je hoe je Microsoft 365 Business elke dag in je bedrijf kunt gebruiken en hoe je de efficiëntie, samenwerking en productiviteit van je werknemers kunt verbeteren terwijl je je gegevens en apparaten beschermt.

Download Resource

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons