Published By - Brian Curtis

Een spoedcursus beveiligingsbeheer: je beveiliging beter aanpakken

Een spoedcursus beveiligingsbeheer: je beveiliging beter aanpakken

Beveiligingsbeheer: Hoe kunnen bedrijven een groeiend aantal aanvalsgebieden beveiligen tegen steeds meer dreigingen, die steeds geavanceerder worden? Organisaties beheren informatie en sturen dit naar verschillende omgevingen.

Dit brengt behoorlijk wat uitdagingen op beveiligingsgebied met zich mee; denk aan toenemende complexiteit, gebrek aan (over) zicht en niet effectief kunnen reageren op problemen.

Om zo goed mogelijk beveiligd te zijn, besluiten veel organisaties om verschillende oplossingen te gebruiken waardoor ze vaak binnen één enkele workload verschillende oplossingen inzetten om specifieke beveiligingskwesties aan te pakken.

Hierdoor raken ze het zicht op hun volledige beveiligingsmodel kwijt en dat kan gevolgen hebben voor de algemene veiligheid van de organisatie. Koppel het beheer van zoveel afzonderlijke beveiligingscontroles, -oplossingen en-leveranciers aan de toegenomen ruis die wordt veroorzaakt door de verschillende en apart opgeslagen datasets, en iedereen begrijpt dat dit zorgt voor kopzorgen bij bedrijven en hun beveiliging kwetsbaar maakt.

Verder zijn afzonderlijke oplossingen vaak moeilijker met elkaar te integreren, waardoor het lastiger wordt om zicht te krijgen op de status van je beveiliging, en nog lastiger om effectief te reageren op dreigingen.

In dit eBook laten we je zien hoe je intelligent beveiligingsbeheer kunt bereiken met de volgende drie belangrijke principes:

  • Volledige zichtbaarheid waardoor je weet hoe je beveiliging ervoor staat en wat de risico’s zijn voor je verschillende bronnen.
  • Geïntegreerde beveiligingscontrole waarmee je consistent beveiligingsbeleid kunt definiëren.
  • Effectieve ondersteuning die praktisch toepasbare kennis en aanbevelingen oplevert waarmee je de beveiliging kunt verbeteren.
Download Resource

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons