Published By - Brian Curtis

Snelcursus Azure Active Directory

Snelcursus Azure Active Directory

Azure Active Directory: Concurreren betekend vandaag de dag de focus leggen op digitale transformatie en iedereen faciliteren om creatief te kunnen zijn en op een veilige manier te kunnen samenwerken. Om een moderne werkplek te creëren moet je naadloze toegang tot hulpmiddelen en gegevens bieden die mensen nodig hebben, ongeacht waar ze zijn en welk apparaat men kiest.

Om je moderne werkplek veilig te houden, moet je je gegevens goed beschermen terwijl ze door de vele toepassingen en locaties constant in beweging zijn. Een moderne benadering van identiteits- en toegangsbeheer (IAM) kan je helpen bij deze transformatie naar een moderne werkplek.

Centraal hierin staat de installatie van Azure Active Directory (Azure AD) om één, uniforme ID aan te maken en op een eenvoudige manier verificatie te centraliseren voor verschillende toepassingen en services. Door het toepassen van Azure AD kunnen we gebruikersgemak en IT-efficiëntie bieden, beveiliging vergroten en de naleving van beleid verbeteren.

Wanneer je één uniforme ID inzet, kunnen je gebruikers zich richten op innovatie en effectief samenwerken in teams van verschillende grootte. Tegelijkertijd integreert Azure AD de buitenproportionele identiteitsmanagement taken en biedt het ondersteuning bij een intelligente beveiliging.

In dit eBook geven we je een uiteenzetting over wat je allemaal kunt bereiken met Azure AD en hoe je dit product optimaal kunt inzetten.

Download Resource

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons